Здравей, добре дошъл в моето кътче!

Казвам се Цвети и съм на 26г. Много време се лутах измежду браншовете в търсене на това, което ме кара да се чувствам пълноценна и щастлива. Е, намерих го! Благодарение на две изключителни момичета, които ме вдъхновиха, но съм отделила цяла статия, за да разкажа за тях.

Винаги съм искала да създавам разни неща, които да бъдат видими оценени от околните. Съвсем в началото бяха дрехи и чанти, след това дойде идеята за бижута, приложения, уебсайтове, различни видове дизайн, сладкарство (което и в момента е мое хоби и продължавам да тествам редовно вкусовите рецептори на мъжа ми) … Бяха много, но всяко от тях за 3 дни, както се казва. 

Идеята за блогърство дойде в един случаен разговор с моя приятелка, а решението да го направя – от едно събитие, на което присъствах. Там блогърка разказваше за своя път пред група млади хора и ги вдъхновяваше да преследват мечтите си.

И така… няколко месеца и един непланиран престой вкъщи, ето ни тук!

В блога няма да намерите статии за екзотични дестинации, ревюта на козметични продукти или папарашки истории, защото има достатъчно други хора, които пишат по тези теми.

В началото имах нужда да изразявам мислите си чрез писане. Днес, обаче, искам да ви вдъхновявам. Да преследвате мечтите си, да бъдете по-смели, отговорни и усмихнати!

Пожелавам ви приятен престой при мен и до нови срещи!

P.S. Може би аз ще бъда блогърката, която присъства на най-малко снимки, за което предварително се извинявам. Това е така, защото човекът до мен (Л. – доста често ще срещате тази буква в статиите ми) не обича да ме снима, а селфито не винаги е добър вариант.